Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kogo mainowac?

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie, kogo z nich teraz warto mainowac? Chce prowdzić team do zwyciestwa w bronzie/silverze (nie osrajcie się...) oporócz Diany bo ją już mi się udało bardzo dobrze ogarnąć(wg mnie). Myslalem nad tryndamerem lub Jaxem ew. Vayne ale to bardziej jeżeli naprawdę będzie tego warta bo idzie mi nią średnio ale nie źle i wiem że jest bardzo mocna. Piszcie kogo wam się wydaje najlepiej teraz mainować.

Hejty sobie darujcie mam to w dupe

bxbu.png
Opublikowano

Dodałbym jeszcze:

Orianna, Twisted Fate, Tryndamere - jeżeli gracie taktyką 4 się leje, 5 push całą linie :) to wygrywa grę, jednak komunikacja musi być bardzo dobra, zgranie.

Bo jeżeli oni 4 padną to twój push już wtedy prawie nic nie daje ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Spróbuj wymainować sobie :

Jungle: Lee ( najbardziej mobilna postać w grze, łatwo jest nim gry carrować)

Top: Jax ( przy dobrym ogarnięciu pokona każdego na topie )

Mid: Fizz/Syndra ( Fizz wiadomo true dmg, Syndra przy odpowiednim rzucaniu kul z ulta możesz zadać niesamowite obrażenia, w dodatku q+e możesz zestunować cały enemy team )

Adc: Caitlyn ( Range, dobry dmg )

Support : Kupuj janne i jedziesz :) ( bardzo dobry support w połączeniu np. z Vayne)

Opublikowano

Full AP Maokai Mid = Free Gold

@Down - bu-bu-buthurt.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

@up zasakuje mnie debilizm ludzi na tym forum. Czy nie widzisz idioto, że On nie ma Maokaia?

@top

J4, Lee Sin, Vayne i Elise. To są na serio bardzo dobre postacie :)

Diss_Stream.png

Opublikowano

Z tego wszystkiego zdecydowanie syndra. Damage w każdej fazie gry, a odpowiednia mechanika syndry łatwo odwróci gre. Jest to taka ulepszona LB, która one-shootuje. Łatwa farma, nic tylko grać

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Fizz ma true dmg ? nowych rzeczy się człowiek dowiaduje, syndra jest imo za trunda by taki silver ją odpowiednio wykorzystał ( bez hejtu )

Jax/j4/lee na topie/jungli

Bota nie lubię za bardzo grać już wolę suppa niż adc więc ci nie pomogę

Opublikowano

Fizz, Lee Sin, Graves, Katarina, Jax

Tymi champami raczej powinienes wygrać grę.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

wymainuj sobie postać na każdą linie bo inaczej to nie ma sensu. zajmą Ci topa i jestes w dupie. Z tych które posiadasz to jax,wukong,hecarim ,fizz ,i jakiś adc.

dsa

Opublikowano

Naucz się grać "Syndra" duzo osob nie wie jak przeciwko niej grac a dmg ma duze :)

Potrafisz Diana grać powiadasz to masz 3 linie juz ogarnieje na niej pewnie " mid , top , jungle "

Opublikowano

Moim zdaniem Shyvana to jest TRUE DMG w early i late tak więc polecam kupić.

No i oczywiście FIZZ też TRUE DMG.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wymainowanie Fizza to świetna sprawa. Dzięki jego choremu burstowi, nie musisz się bać o nafeedowanego adc lub apc, ponieważ i tak zdejmiesz go na combo. W Late niestety nie jest już tak łatwo, lecz mimo wszystko Fizz ma te coś do wygrywania.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja sobie Syndrę wymainowałem i Tobie też polecam. Przy odpowiednim ogarnięciu niszczysz każdego (tylko z Fizzem mam problemy na midzie). W dodatku mało osób nią gra, więc ludzie nie wiedzą jak nią grać. Naprawdę, postać potężna. Rozpier*alasz takiego adc w late tylko na Q-E-R

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...